EL GRUP DE TEATRE 7 DE KÀMPING POSA EN ESCENA L’OBRA SI CARINYU EL DISSABTE 28 D’OCTUBRE DE 2015 A L’ATENEU D’AVIÀ

El grup de teatre 7 de Kàmping format per actors i actrius del Càmping La Vall de Taradell representaran el dissabte 28 de novembre, a les 8 del vespre seva darrera producció a l’Ateneu d’Avià. Es tracta de Sí carinyu, una obra original de Núria Castel i Joan Colet, de la mateixa companyia i que alhora assumeixen el paper de guió i direcció. L’obra tracta d’una consellera matrimonial fastiguejada amb la seva feina i de la seva vida sentimental. Un dia rep la visita d’uns clients molt especials. Per una banda, una parella que ha basat el seu matrimoni en els diners i les aparences, i, per l’altra, un matrimoni que es queixa que tot funciona malament des del mateix dia que es van casar, ja fa 15 anys.

El actors són Joan Colet, en el paper de l’Aleix, un líder de grups extremadament egocèntric, però ell ho té tot controlat menys la seva vida; la Lïdia Jaso, en el paper de Patrícia, una consellera matrimonial amb un passat sentimental complicat i un present no gaire fàcil; la Lídia Fernández, en el paper de Xantal, una rossa, molt maca, amb molts diners i amb molt glamour… però poques llums; en Paco Viudes, com a Robert, un home tímid, marcat per la seva dona dominant. Ell no faria mai res inconvenient… i la Núria Castel, com a Lluïsa, una dona tocada i posada, manaire, xerraire que ho té tot per amargar-li la vida a qualsevol.

Es podran adquirir les entrades el mateix dissabte 28 al vestíbul de l’Ateneu d’Avià a partir de les 7 de la tarda al preu de 6€. Els socis de l’entitat de l’Ateneu d’Avià gaudiran d’un euro de descompte.

L’acte és organitzat per l’Ateneu d’Avià amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià i l’Agrupació Teatral Avianesa.