LA SANT ANDREU JAZZ BAND CLOURÀ ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR D’AVIÀ 2014

La banda de Jazz de Barcelona nascuda a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu i dirigida per Joan Chamorro serà l’encarregada de tancar la Festa Major d’Avià 2014 oferint un concert a l’Ateneu d’Avià el diumenge 7 de setembre a les 6 de la tarda.
L’acte, que es presenta com un dels plats forts de la Festa Major del municipi d’Avià, l’organitza l’Ajuntament i l’Ateneu d’Avià a la sala polivalent de l’Ateneu d’Avià. La Sant Andreu Jazz Band és una formació jazzística de Barcelona, nascuda a l’Escola de Música Municipal de Sant Andreu l’any 2006, que es va estrenar oficialment a la secció de jazz jove del Festival Internacional de Jazz de Terrassa i que té com a particularitat l’edat dels seus integrants. Joan Chamorro ha aconseguit un altíssim nivell pedagògic, convertint aquesta Big Band en un planter d’excel·lents músics, ja no de futur, sinó de present. Uns músics que desprenen satisfacció  i diversió, transmetent a l’espectador un jazz expressiu ple de gestos que encomanen alegria.

Les entrades anticipades estaran a la venta a partir del 5 d’agost en diferents establiments de la comarca, a un preu de 15€, i el mateix dia del concert si les entrades no s’han exhaurit es podran adquirir a l’entrada del recinte a partir de les 5 de la tarda a un preu de 18€.

A partir de 2/4 de 5 de la tarda s’obriran les portes del recinte, i els espectadors podran escollir la cadira on es vulguin asseure ja que les entrades no seran numerades. Els punts de venta de les entrades anticipades seran els següents: Avià: Ajuntament,  Bar  de l’Ateneu i a la piscina municipal. Berga: Rock & Classics i Frankfurt  Berga. Gironella: Font del Balç.