XXII ral·li fotogràfic digital de la caminada

Bases del concurs
1.Pot participar-hi tothom qui ho desitgi, sense límit dedat, l’únic requisit és acceptar les bases.
2.Només cal disposar duna càmera digital o també dun telèfon mòbil amb càmera per poder participar-hi, s’admet qualsevol format.
3. Com es poden fer arribar les fotografies?.
a.El mateix dia de la caminada, juntament amb un membre de lorganització, es podran descarregar en format JPEG i màxima resolució.
b.Via internet, en una adreça FTP (Es lliurarà la informació el mateix dia de la caminada)
c.Via mail, es lliurarà una adreça mail per enviar les fotografies.
4.La inscripció es podrà fer el mateix dia de la caminada, durant la venda de tiquets. També es podrà fer la inscripció a larribada de la caminada.
5.Amb el dorsal de sortida es lliuraran els temes (5 en total) que shauran de fotografiar durant la ruta. Les fotografies han de ser fetes el mateix dia de la caminada.
6.El jurat farà una selecció d'1 fotografia de cada tema i atorgarà premis per col·lecció i fotografies.
7.Exposició: es farà el dia 23 de juny, durant la nit de St. Joan, de 9:30 a 11:30 h. El lliurament de premis serà durant l’horari dexposició.
8.Les fotografies seleccionades quedaran en poder de lorganització, reservant el dret de publicació i/o reproducció.
9.Es seleccionaran 30 fotografies per exposició i de totes elles es donaran 6 premis a les millors fotografies. Els premis seran productes naturals de la zona.

Exposició Ral·li Fotogràfic 2013
El mateix dia de la caminada restaran exposades a la sala dexposicions de lAteneu les fotografies seleccionades de l’any anterior.