Josep Xoy exposa a l'Ateneu d'Avià les seves fotografies

Sala d'exposicions de l'Ateneu d'Avià, del 5 d'abril a l'1 de maig, exposició fotogràfica de l’arquitecte Josep Xoy que consta de 3 sèries: Pecat original, 7 pecats capitals i el pecat a l’escola. 
De dilluns a divendres de 8 a 15 h i dissabtes i diumenges de17 a 20 h

Josep Xoy és berguedà i arquitecte de professió. Comença a aprofundir al món de la fotografia l'any 2009 després d'assistir als cursos de l'AFTDAO (Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis) de Berga. El 2011 guanya el primer premi de la 3a Lliga Catalana de Fotografia organitzada per la Federació Catalana de Fotografia, obté una menció honorífica en l'apartat de gastronomia per la obra La Gula, de la sèrie dels pecats capitals al Premi de Cambrils, i el 2012 la Federació Catalana de Fotografia li atorga la distinció d'Artista.
L'exposició consta de tres series fotogràfiques amb el pecat com a fil conductor. La primera sèrie tracta el "pecat original", per la persuasió de la serp (representada per la noia amb el drap vermell) es desobeeix el manament diví i l'home menja el fruït prohibit del paradís, com a resultat es produeix  l'expulsió del paradís. La segona sèrie, són els 7 pecats capitals tractats en clau d'humor, acompanyen aquesta sèrie 4 fotografies més en representació de la mort, el judici final, el cel i l' infern. I la tercera sèrie ens mostra les escoles als anys 60-70,  fotografies en blanc i negre per reforçar l'ambient opressiu i decadent d'aquells anys. El conjunt de les tres sèries han estat exposades com a exposició individual al Clik Cabrianes de l'estiu 2013 i la sèrie dels 7 pecats capitals ha estat exposada a la 30a festa de la fotografia celebrada a Sant Feliu de Guíxols l'octubre del 2013.