Calendari dels petits

Som un petit, però gran, equip de berguedans (l’Òscar, la Loli, la Sílvia i l’Oriol), que com a pares i educadors, tenim molt d’interès en donar a conèixer les activitats que es fan a la nostra comarca, per tal que tots els infants, especialment de 0 a 5 anys, puguin disposar de propostes actuals que els permetin gaudir del seu temps en familia a la vegada que aprenen i desenvolupen la seva educació integral.

Per aquest motiu, volem plasmar totes les activitats que puguem en el “Calendari dels Petits”, i així fer visibles tots els actes per a nens i nenes entre 0 i 5 anys que es realitzen a la comarca del Berguedà. I també, perquè no dir-ho, donar a conèixer quins són els buits existents.

La intenció és oferir-vos una eina molt útil a tots els pares que us trobeu en el mateix interés que nosaltres. I per això també ens agradaria que aquesta web funcionés gràcies a les vostres aportacions. Per això us podeu registrar a la Colla de la Queralt i enviar-nos les activitats que conegueu, i nosaltres les penjarem al calendari per compartir-les amb tothom.

Nosaltres, que ens centrarem en la comarca del Berguedà, només som una part d’un gran projecte, començat per l’Oriol Puig a la comarca del Bages. I esperem que poc a poc anem sumant comarques, i així fer entre tots un “Calendari dels Petits” de tot Catalunya.

Moltes gràcies a tots i animeu-vos a col·laborar :-)

http://www.calendaridelspetits.cat/

bergueda@calendaridelspetits.cat